Mødregruppe aktiviteter

mødregruppe aktiviteter

Mangler du og din mødregruppe nogle ideer til, hvad I skal lave, når I mødes? Jeg tilbyder fem mødregruppe aktiviteter med forskellige aktiviteter, som fx babymassage, tumlastik eller kranio sakral terapi. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige mødregruppe aktiviteter.

Pakke 1
Mødregruppe aktivitet: Tumlastik

Er et længere forløb for uoverskueligt eller har du ikke fået en plads på et hold, har du mulighed for at invitere mig hjem til en inspirations-seance i stuen sammen med resten af din mødregruppe, eller andre du kender med min. 4 og max 6 babyer. Det varer ca. 1 time, som er delt op i en teoretisk og en praktisk del. I får lidt baggrundsviden i forhold til motorik og stimulering, så I har en god forudsætning for at gå i gang med at lege og tumle på en måske lidt anderledes og vildere måde end det I er vandt til.
Den praktiske del tager udgangspunkt i babyernes alder og hvor de er i udviklingen. I får mulighed for at afprøve enkelte Tumlastik redskaber (som jeg har med), og jeg vil hjælpe jer med at finde på lege og ting i jeres hjem, som kan bruges til at stimulere barnet. Jeg vil typisk tage udgangspunkt i mine bøger.

Du kan læse mere om tumlastik, og hvad det går ud på her.

Medbring: Et tæppe som en voksen kan ligge på
Pris: 250 kr.pr. barn (er der tvillinger gives der rabat)
Kan påbegyndes fra: 3 mdr.
Varighed: Ca. 1 time 1 gang


Pakke 2
Mødregruppe aktivitet: Kranio-sakral terapi + Tumlastik

Saml din mødregruppe eller andre du kender, min. 3 og max. 6 babyer. Jeg tjekker hvert enkelt barn igennem via kranio-sakral terapeutiske metoder, og som altid med mine ergoterapeutiske briller. Finder jeg noget behandles det med det samme, og ved behov indledes der et længere forløb eller henvises til anden relevant behandling.

Det kombineres med 1 times Tumlastik, her vil jeg fortælle om leg, bevægelse, stimulering og motorik, hvor jeg efterfølgende vil introducere til relevante lege, som kan laves med babyen. Jeg tager udgangspunkt i mine bøger.

Du kan læse mere om kranio sakral terapi til babyer.

Medbring: Et tæppe som en voksen kan ligge på
Pris: 700 kr. pr. barn (Er der behov for et længere behandlingsforløb, eller blot et par behandlinger mere aftales der en ny pris, og er der tvillinger gives der rabat
Kan påbegyndes fra: 3 mdr.
Varighed: Denne pakke foregår over 2 gange, en kranio-sakral seance og en Tumlastik af ca. 1 times vatighed. Hvert barn får samme behandlingstid som jeg altid vil give ca. 3 kvarter.


Pakke 3
Mødregruppe aktivitet: Kranio-sakral terapi

Få indblik i kranio sakral terapiens metoder sammen med din mødregruppe. Saml din mødregruppe eller andre du kender, min. 3 og max 6 babyer, hvor jeg kommer hjem til jer. Jeg tjekker hvert enkelt barn via kranio sakral terapeutiske metoder, og som altid med mine ergoterapeutiske briller. Finder jeg noget behandles det med det samme, og ved behov indledes der et længere forløb eller henvises til relevante steder. De andre babyer, kan evt. tumle lidt i de remedier jeg tager med, så ventetiden ikke bliver så lang

Medbring: Et tæppe eller andet barnet kan ligge på under behandlingen
Pris: 600 kr. pr. barn (Er der behov for et længere behandlingsforløb, eller blot et par behandlinger mere aftales der en ny pris), (er der tvillinger gives der rabat)
Kan påbegyndes fra: 2 mdr.
Varighed: Denne pakke foregår over 1 gang, hvert barn får samme behandlingstid som jeg altid vil give ca. 3 kvarter. Jeg vil medbringe enkelte Tumlastik redskaber, som man kan lege med, mens der ventes.


Pakke 4
Mødregruppe aktivitet: Babymassage + Tumlastik

Saml din mødregruppe eller andre du kender, min. 3 og max 6 babyer, hvor jeg kommer hjem til jer. I skal i fællesskab afprøve forskellige massageteknikker, hvor jeg undervejs vil guide og vejlede jer. Massage er godt for rigtigt mange ting og et brugbart redskab, I kan have med jer i jeres forældreskab. Massage kan løse op for spændinger, være med til at forbedre fordøjelsen, styrke kredsløbet, forbedre søvnen og støtte op om en god kontakt mellem forældre og børn. Derudover vil jeg også give fif til, hvordan I kan øge trygheden og berolige jeres babyer.

Det kombineres med 1 times Tumlastik, her vil jeg fortælle om leg, bevægelse, stimulering og motorik, hvor jeg efterfølgende vil introducere til relevante lege, som kan laves med babyen. Jeg tager udgangspunkt i mine bøger.

Medbring: I skal medbringe et håndklæde, babyolie samt et tæppe eller lignende
Pris: 500 kr. pr. barn
Kan påbegyndes fra: 2 mdr.
Varighed: Denne pakke foregår over 2 gange, 1 times massage og ca. 1 times Tumlastik


Pakke 5
Mødregruppe aktivitet: Babymassage

Babymassage er en hyggelig mødregruppe aktivitet, som jeg tilbyder. Saml din mødregruppe eller andre du kender, min. 3 og max 6 babyer, hvor jeg kommer hjem til jer. I skal i fællesskab afprøve forskellige massageteknikker, hvor jeg undervejs vil guide og vejlede jer. Massage er godt for rigtigt mange ting og et brugbart redskab, I kan have med jer i jeres forældreskab. Massage kan løse op for spændinger, være med til at forbedre fordøjelsen, styrke kredsløbet, forbedre søvnen og støtte op om en god kontakt mellem forældre og børn. Derudover vil jeg også give fif til, hvordan I kan øge trygheden og berolige jeres babyer.

Medbring: I skal medbringe et håndklæde, babyolie samt et tæppe eller lignende
Pris: 250 kr. pr. barn
Kan påbegyndes fra: 2 mdr.
Varighed: Denne pakke foregår over 1 gang.