Leg med din baby og andre bøger

 

Leg med din baby

Indeholder idéer til lege og aktiviteter, som forældrene kan lege sammen med det lille barn under 1 år. Barnets fysik og motorik er grundlaget for hele dets tidlige udvikling og har stor betydning for både de social, psykiske og intellektuelle færdigheder.
Politikens Forlag 2005, 3. udgave 4. oplag, og solgt over 65.000 eksemplar, Mette Vainer Wegloop & Lone Spliid

 

Tumlebiller & Dansemus
Indeholder 15  sange med tilhørende sjove og motorisk udfordrende lege. En dejlig bog med smukke og fantasifulde illustrationer, noder og legebeskrivelser. Cd'en sidder i inderlommen på bogen, (eller kode, så musikken kan høres på telefon eller lignende). Til børn 0-3 år og resten af deres familie og venner. Sangene er meget varierede - både til de stille og de vilde stunder og legene er afstemt herefter. Også velegnet til institutioner, dagplejen, musikskolen m.m..
Karen Marie Bille & Mette Vainer Wegloop, 2008
Prøv Tumlebiller-holdundervisning med dit barn.

 

Ej sikke leg
Ej sikke legs over 100 lege har dén ting til fælles, at de udfordrer kroppen gennem legene. De er med til at sætte gang i, så både arme, ben, sanser og fantasi kommer på sjovt arbejde. Bogen er inddelt efter barnets alder (fra 1-6 år), så man nemt kan vælge lege, der passer til barnets udviklingstrin, samtidig med at man kan læse, hvad der kan forventes, barnet kan i forhold til sprog, motorik og praktiske færdigheder. Nogle af legene i Ej sikke leg er udviklet specielt til bogen ud fra den nyeste viden om børns motoriske udvikling, andre er inspireret af klassiske danske lege. Desuden er der afsnit med bud på lege til børnefester, lege til børne voksen-fester, lege til skov og strand, lege til bilen, gode legesteder samt legen som problemknuser.
Mette Vainer Wegloop & Lone Spliid, Politikens Forlag, 2008