Undervisning/hold

tumlastik hold

Tumlastik hold

På et tumlastik hold får din baby skærpet sanserne ved hjælp af sange og bevægelseslege.

De seneste år har jeg valgt at videreudvikle min undervisning ved også at bruge musikken. Da musik også har en stor indflydelse på den kropslige udvikling, og går rigtig fint i spænd med de principper jeg arbejder udefra.

Derfor har det været en stor fornøjelse at møde Karen Marie Bille, som laver sin egen børnemusik, og har sin egen musikskole. Vi fandt sammen i 2007, hvor vi siden da, og med stor succes har kunne tilbyde, det vi kalder Tumlebillen - et tumlastik hold, hvor vi kombinerer Tumlastik og rytmik.

Læs mere om tumlastik.


Tumlebillen

På tumlebille holdet er vi to undervisere, og vi blander rytmikken og Tumlastikken.
En time vil typisk indledes med velkomstsang og et par sange/bevægelseslege som ledes af Karen Marie Bille, der relaterer sig til dagens emne, som jeg derefter taler om. Det kan være noget om at sidde, kravle, rulle m.m.. Altså ting der vedrører babyernes motoriske udvikling.

Derefter skal vi ud og lege i de mange sjove Tumalastikredskaber, vi har. Der skal drejes, snurres, hoppes, gynges og svinges. Alt sammen under kyndig vejledning. Musikken der bruges er komponeret af Karen Marie selv og legene stammer fra både bogen Leg med din baby, som jeg er forfatter til samt Tumlebiller og dansemus, som vi sammen har udgivet.

Læs mere om bogen 'Tumlebiller og dansemus'.

Timen rundes af med rolige musikalske aktiviteter, så børnene og de voksne kan falde ned og slappe af efter dagens "anstrengelser". Det kan være sæbebobler, svævetur på tæpperne eller massage med boldene.

Vi kommer godt rundt om både musikken og bevægelsen på disse hold som er populære. Så man skal ikke tøve med at tilmelde sig, hvis man vil være sikker på en plads.

Tumlebillens Bedste - Nyhed

Er en mere eventpræget udgave af de tumlebillehold, vi har kørt de sidste 11 år i Spillebillen. Vi har taget de bedste og mest brugbare sange, lege og øvelser fra tumlebilleholdene og samlet dem i et lille forløb, der kører over tre undervisningsgange. Målet er at give jer en masse god inspiration med hjem, så I kan gå lige hjem på stuegulvet og fortsætte den gode sjove leg.

Med forskellige tumlastiklege og musikalske bevægelsessange stimulerer vi børnenes motoriske udvikling! Vi tager udgangspunkt i vores mangeårige samarbejde og alle de erfaringer, vi har med at undervise både sammen og hver for sig. Rammerne er de hyggelige lokaler i Peder Skrams Gade, og det hele er bundet sammen af de gode sange og lege, vi har samlet i vores fælles bog/cd: "Tumlebiller og dansemus"

Tider, priser samt al tilmelding til Tumlebillens bedste sker på Spillebillen.dk